Burchtkrant

Hier kunt u heel de burchtkrant lezen.

Vragen? Contacteer ons!

BK via Mail Download BK 2

Voorwoord

Beste ouders en liefste leden,

Het eerste trimester is voorbijgevlogen en het was er één om U tegen te zeggen. Een spetterend begin van het nieuwe KSA jaar met veel lieve, enthousiaste en geweldige leden. Daarnaast heeft de leiding er weer voor gezorgd dat er tal van leuke namiddagen op de planning stonden. Het allernieuwste dit trimester was onze eerste editie van LUCKY NIGHT met voorafgaand de kinderdisco. Wat waren we blij om zoveel blije gezichtjes te zien die klaar stonden om de ‘pannen van het dak’ te dansen. Daarna was het tijd voor de ouderen onder ons om er een stevige lap op te geven en wat was het een succes. Hierbij willen we nog even iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen op eender welke manier. Zonder al deze hulp zou deze avond nooit zo een groot succes zijn geworden. Wij kijken alvast zeer hard uit naar volgend jaar!

Het wordt wat kouder, het is sneller donker en de kacheltjes branden meer en meer, dus dat wil zeggen dat het nieuwe jaar ook weer in aantocht is. Het tweede trimester staat weer voor de deur en we hebben weer van alles in petto. Onze pannenkoekenbak gaat dit jaar ook weer door in de KLJ lokalen. We willen de zangertjes een hart onder de riem steken, zodat jullie tussendoor even kunnen komen opwarmen en van een lekkere pannenkoek kunnen komen genieten. Een week later is het al weer tijd voor de mysterieuze vriendjesnamiddag. Nodig dus al je vrienden en vriendinnen uit en neem ze een namiddagje mee naar de KSA, zodat zij ook eens kunnen zien wat voor leuks wij altijd doen. In februari wordt er geoefend en geoefend om iedereen te laten zien wat voor een talent er wel niet in de KSA zit, op zaterdag 24 februari gaat ons ouderfeest van start. Kom van tevoren gerust een lekker hapje eten om daarna te genieten van een spetterend optreden van de leden. Plezier en gezelligheid gegarandeerd! Omdat Pasen dan nog even duurt, is de KSA er ook weer om jullie lekkere paaseitjes te bezorgen op 17 maart tijdens onze paaseierenslag. Wie niet kan wachten op al die lekkere chocolade heeft dan de kans om al enkele eitjes te kopen. Mmmmm…. Als laatste activiteit van dit trimester hebben we zeker niet de minste, in tegendeel een gloednieuwe leger-activiteit staat dan voor jullie klaar. Benieuwd wat dit inhoudt? Verder in de burchtkrant vind je vast meer informatie. Na deze activiteiten zit het tweede trimester er jammer genoeg alweer op, maar niet getreurd, deze activiteiten zullen je zeker niet koud laten. Gelukkig is dan snel weer een derde trimester in aantocht voor nog meer speelplezier.

We willen jullie nog steeds warm maken voor onze gloednieuwe website. Blijf dus zeker een kijkje nemen, dat doe je door te surfen naar: www.ksaminderhout.be. Hoor je van vriendjes of vriendinnetjes dat zij de burchtkrant al wel hebben? Geen probleem, ook op onze website vind je de burchtkrant terug en je kan hier nog steeds zien welke fantastische activiteiten de leiding in petto heeft. Net zoals de kersverse foto’s van de activiteiten die geweest zijn, ook deze vind je terug op onze site. Daarnaast zijn we nog steeds actief op de sociale media. Zowel op Instagram, snapchat en natuurlijk facebook zijn we terug te vinden, dus like of volg ons via KSA Minderhout. Zo blijf je steeds op de hoogte van al onze nieuwtjes;                                                                                                                               Het is nu lekker gezellig binnen: het stoofje aan, een lekker kopje chocomelk in de hand, met andere woorden dus het perfecte moment om de burchtkrant eens te doorbladeren. Ga dus zeker een kijkje nemen en de leiding wenst jullie alvast een fijn tweede semester toe. Geniet ook zeker van de gezellige kerstperiode en zet het nieuwe jaar goed in zodat we er samen een spetterend 2018 van kunnen maken.  

De leiding

 

Activiteiten

Joro 1

Burchtkrant 1 van joro 1klik hier voor pdf

Joro 2

Burchtkrant 1 van joro 2klik hier voor pdf

Joro 3

Burchtkrant 1 van joro 3klik hier voor pdf

Joro 4

Burchtkrant 1 van joro 4klik hier voor pdf

Joro 5-6

Burchtkrant 1 van joro 5-6klik hier voor pdf

KNIM

Burchtkrant 1 van kNIMklik hier voor pdf

SJO

Burchtkrant 1 van SJOklik hier voor pdf

Aanmelden

Vul onderstaand formulier en wij zullen u burchtkrant vanaf nu via mail versturen.

Wegens een technisch probleem wordt u email-app geopend met de nodige gegevens. U moet alleen nog maar op verzenden klikken en u email-app terug sluiten, de rest is speciaal voor u al ingevuld. Onze excuses voor het ongemak.

Allerlei

affiche prégenerale repetie
affiche ouderfeest
affiche paaseirenslag
affiche legeractiviteit
affiche groepsreis
affiche spaghettislag