Burchtkrant

Hier kunt u heel de burchtkrant lezen.

Vragen? Contacteer ons!

BK via Mail Download BK 2

Voorwoord

Beste ouders en allerliefste leden

Het zonnetje begint stilaan weer wat meer te schijnen. De bloemetjes beginnen terug te bloeien en de bomen krijgen blaadjes. Kortom, de lente is in aantocht. Dit wil natuurlijk ook zeggen dat we zijn aangekomen aan het derde en laatste trimester. Het tweede trimester is voorbijgevlogen. We kijken terug op een geslaagd ouderfeest, waarvoor we alle leden willen bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Het was ook dit jaar weer een knaller van formaat! Ook voor het derde trimester heeft alle leiding veel motivatie om opnieuw superleuke en knotsgekke activiteiten te maken, waarbij jullie je kunnen amuseren. Bij deze zetten we de grote activiteiten al even op een rijtje.

Pasen komt er weer aan en dat betekent voor ons de jaarlijkse paaseierenslag. Hierbij zullen de leden, vanaf joro 5, maar ook de leiding paaseieren rondbrengen. We zullen dus die dag waarschijnlijk bij u aan huis komen. Daarnaast stellen we ook trots de tweede editie van de legeractiviteit voor. De leden zullen laten zien wat ze kunnen, als echt soldaten. Hun stoere en sterkte kant, maar natuurlijk ook zotte kant, zullen hierbij naar boven komen. Tot slot is het tijd voor onze jaarlijkse groepsreis. Ook hiervoor willen we natuurlijk iedereen van harte uitnodigen. Deze activiteit is een knaller van formaat en zal de groepsbanden nogmaals versterken. Inschrijven is dus de boodschap!

Dan is het schooljaar alweer gedaan, maar ons KSA-jaar is gelukkig nog niet ten einde. De eerste twee weken van de zomervakantie zullen wij ook voor iedereen een geweldige namiddag organiseren: de vakantieanimatie, zodat jullie je tijdens de vakantie zeker niet zullen vervelen. “Ik heb alvast mijn slaapgerief klaargezet, want op 3 augustus begint de pret”. Ons kamp is er dan weer, dé climax van het jaar. De inschrijving voor deze prachtige week vinden jullie ook in deze burchtkrant. Voor meer info over de grote activiteiten kunnen jullie de affiches in deze burchtkrant bekijken. Naast deze groepsactiviteiten heeft de leiding per leeftijdsgroep ook weer één en ander in petto. Tal val spetterende activiteiten staan op het programma. Ook dit trimester zullen jullie je zeker niet vervelen.

Het wordt stilaan warmer en opnieuw willen we ook jullie nog eens warm maken voor onze website. Blijf daar dus zeker een kijkje nemen! Dit doe je door te surfen naar: www.ksaminderhout.be. Hoor je van je vriendjes of vriendinnetjes dat zij de burchtkrant al hebben en jij nog niet? Geen paniek, je kan deze ook op onze website vinden naast tal van foto’s van activiteiten. Daarnaast zijn we ook nog altijd actief op sociale media. We zijn op zowel snapchat, Instagram als Facebook terug te vinden. Volg en like ons dus via KSA Minderhout en je blijft op de hoogte van al onze nieuwtjes.

Veel kijk- en leesplezier,

De leiding wenst jullie alvast een fijn derde trimester!

Antje, Bart, Bjarne, Bo, Britt, Elie, Elina, Ine, Jitske, Jolien, Jonas A, Jonas D, Jonas H, Joppe, Kamil, Lars, Lennerd, Lien, Lies, Luna, Mette, Niels, Pieter, Renske, Sam, Seppe, Tuur, Victor en Yana

Activiteiten

Joro 1

Burchtkrant 1 van joro 1klik hier voor pdf

Joro 2

Burchtkrant 1 van joro 2klik hier voor pdf

Joro 3-4

Burchtkrant 1 van joro 3-4klik hier voor pdf

Joro 5

Burchtkrant 3 van joro 4klik hier voor pdf

Joro 6

Burchtkrant 1 van joro 6klik hier voor pdf

KNIM

Burchtkrant 1 van kNIMklik hier voor pdf

SJO

Burchtkrant 1 van SJOklik hier voor pdf

Aanmelden

Vul onderstaand formulier en wij zullen u burchtkrant vanaf nu via mail versturen.

Wegens een technisch probleem wordt u email-app geopend met de nodige gegevens. U moet alleen nog maar op verzenden klikken en u email-app terug sluiten, de rest is speciaal voor u al ingevuld. Onze excuses voor het ongemak.

Allerlei

affiche
affiche
affiche
affiche
affiche
affiche
affiche
affiche
affiche
affiche
affiche