Burchtkrant

Hier kunt u heel de burchtkrant lezen.

Vragen? Contacteer ons!

BK via Mail Download BK 3

Voorwoord

Beste ouders en allerliefste leden,

Het zonnetje begint al wat meer te schijnen, de bloemetjes beginnen te bloeien, de bomen krijgen stilaan blaadjes. Ja ja het is weer zover, de lente is in aantocht. Dat wil jammer genoeg ook zeggen dat we aangekomen zijn aan het laatste en derde trimester. Het einde is in zicht, maar niet getreurd er staan ons nog een tal van superleuke en knotsgekke activiteiten te wachten. Het tweede trimester is alvast voorbijgevlogen. Waar het in het tweede trimester vooral om draaide, was het jaarlijkse ouderfeest. De leiding en de leden hebben verschillende weken hard hun best gedaan om iets in elkaar te steken. Het was ook dit jaar weer een knaller van formaat. Stuk voor stuk hebben jullie het beste van jezelf gegeven, dankjewel daarvoor. Daarnaast waren er nog andere leuke activiteiten en het laatste trimester gaan we hier gewoon mee verder.

Zo mogen we jullie onze gloednieuwe activiteit voorstellen, namelijk de legeractiviteit. Op deze activiteit mogen de leden laten zien wat ze kunnen, net zoals echte soldaten. Ze kunnen hun sterke en stoere kant eens laten zien. Dan is er nog een wijziging die plaatsvindt. Onze groepsreis gaat nu door in het derde trimester en niet meer in september. Niet schrikken dus als je al een papiertje in je brievenbus hebt gekregen, maar gewoon inschrijven. Zo kan de groepsband nog sterker worden dan die al is. In mei legt iedere vogel een ei, maar ook een lekker ontbijtmandje kan je bij ons krijgen. Houdt dit dus ook zeker mee in de gaten en vergeet niet om er eentje te bestellen. Zo kunnen jullie lekker genieten van een zalig ontbijtje en moet je zelf niet naar de bakker gaan. Naast deze leuke groepsactiviteiten, heeft de leiding per joro ook weer het één en ander in petto. Tal van spetterende activiteiten staan ook weer op het programma. Ook dit trimester zal je je dus zeker niet vervelen!

Stilletjes aan wordt het warmer en warmer, maar we willen jullie nog steeds warm maken voor onze website. Blijf dus zeker een kijkje nemen! Dat doe je door te surfen naar: www.ksaminderhout.be. Hoor je van vriendjes of vriendinnetjes dat zij de burchtkrant al wel hebben? Geen probleem, ook op onze website kan je de burchtkrant terug vinden. Op die manier kan je dus altijd op de hoogte blijven van de activiteiten en hoef je er geen te missen. Ook de foto’s van de activiteiten die geweest zijn kan je hier nog steeds terugvinden. Altijd leuk om hier eens een kijkje te nemen, zo kunnen de leden herinneringen ophalen en de ouders kunnen zien wat een geweldige tijd we samen doorbrengen op de KSA. Daarnaast zijn we ook nog steeds actief op sociale media. Zowel op Instagram, snapchat en uiteraard Facebook zijn we terug te vinden, dus like of volg ons via KSA Minderhout. Zo blijf je steeds op de hoogte van al onze nieuwtjes en mis je niets.

De lente is in aantocht. Het wordt al wat warmer en aangenamer buiten, ideaal om de lentekriebels al te voelen. Een perfect moment om de eerste zonnestraaltjes op te vangen, buiten in de tuin met onze burchtkrant erbij. Hopelijk kijken jullie even hard uit naar het volgende trimester als de leiding. Want wij hebben er alvast heel veel zin in!

Veel kijk- en leesplezier,

De leiding wenst jullie alvast een fijn derde trimester!

Bart, Bjarne, Bo, Britt, Chaline, Dorien, Elie, Elina, Elke, Jonas H, Jitske, Jonas A, Jonas D, Joppe,    Jorne, Lars, Kendra, Lien, Lies, Maxim, Maxime, Michelle, Niels, Pieter, Renske, Ruben, Sam,       Seppe, Viktor en Yana

 

Activiteiten

Joro 1

Burchtkrant 3 van joro 1klik hier voor pdf

Joro 2

Burchtkrant 3 van joro 2klik hier voor pdf

Joro 3

Burchtkrant 3 van joro 3klik hier voor pdf

Joro 4

Burchtkrant 3 van joro 4klik hier voor pdf

Joro 5-6

Burchtkrant 3 van joro 5-6klik hier voor pdf

KNIM

Burchtkrant 3 van kNIMklik hier voor pdf

SJO

Burchtkrant 3 van SJOklik hier voor pdf

Aanmelden

Vul onderstaand formulier en wij zullen u burchtkrant vanaf nu via mail versturen.

Wegens een technisch probleem wordt u email-app geopend met de nodige gegevens. U moet alleen nog maar op verzenden klikken en u email-app terug sluiten, de rest is speciaal voor u al ingevuld. Onze excuses voor het ongemak.

Allerlei

ontbeitmandenactie
spaghettislag-sjo
vakantie-animatie
kamp
oudercafe
kindervolkspelen
kermiscafe
startdag
infoavond-sjo2