Burchtkrant

Hier kunt u heel de burchtkrant lezen.

Vragen? Contacteer ons!

BK via Mail Download BK 2

Voorwoord

Beste ouders en leden

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de feestdagen staan voor de deur. Dit betekent dat de winter in aantocht is en dat het eerste trimester er tevens op zit. Wij kijken met veel plezier terug naar de afgelopen periode en hopen deze lijn verder te zetten gedurende de winter. Waar het in het eerste trimester om draaide, was het leren kennen van de groepsbegeleiding en de teamsfeer aanwakkeren, ook kijken we terug op het succes van Lucky Night. Wij, KSA Minderhout, willen u bij deze alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2019 wensen! Het nieuwe jaar zorgt voor nieuwe motivatie en voornemens en vol nieuwe energie zullen we dan ook uitkijken naar volgende activiteiten:

Eerst en vooral hebben we onze pijlen gericht op de Mysterieuze Vriendjesnamiddag. Deze activiteit zal plaatsvinden op 9 februari en is niet enkel voor KSA-leden. Het is de bedoeling dat al de leden hun vrienden en vriendinnetjes van in en buiten de KSA meenemen. Hierdoor kunnen we met z’n allen een fantastische namiddag beleven en iedereen eens laten proeven van de sfeer die bij KSA Minderhout heerst. Later die maand, op 23 februari, is het tijd voor het jaarlijkse ouderfeest. Dit is toch wel hét hoogtepunt van het trimester en de leiding (en de leden) zullen er ook dit jaar een knaller van formaat van maken. Ten slotte eindigen we op 6 april met de paaseierenslag. Hierbij zullen wij van deur tot deur komen om paaseieren te verkopen. Wij hopen alvast op een groot succes. Voor meer info over de grote activiteiten kunt u altijd terecht bij de affiches die verder in de burchtkrant te vinden zijn.

Het wordt kouder en kouder, maar toch willen we jullie nog eens aanwakkeren voor onze website (ksaminderhout.be) Hierop staat, naast de burchtkrant, ook nog veel info over de leiding en de activiteiten en zelfs wat foto’s van uw zoon/dochter. Zeker de moeite om te bekijken dus!

Daarnaast zouden we ten slotte nog eens willen pijlen naar de oplettendheid van jullie, de lezers. Aan allen die het einde van het voorwoord hebben gehaald, zouden we graag een vrijblijvende uitdaging meegeven. Er is namelijk met opzet één dt-fout in deze burchtkrant gezet en het is aan jullie die te vinden. Als u deze fout heeft gevonden, mag u een sms met de fout en het paginanummer sturen naar 0471762501. Onder de inzendingen zullen wij enkele winnaars willekeurig selecteren voor een gratis dessertje op het ouderfeest. Veel succes!

We gaan jullie niet langer tegenhouden om de burchtkrant eens te doorbladeren. Wij, de leiding wensen jullie nogmaals een goede vakantie, fijne feestdagen en een gelukkig 2019.

Veel kijk- en leesplezier,

De Leiding

Antje, Bart, Bjarne, Bo, Britt, Elie, Elina, Ine, Jitske, Jolien, Jonas A, Jonas D, Jonas H, Joppe, Kamil, Lars, Lennerd, Lien, Lies, Luna, Mette, Niels, Pieter, Renske, Sam, Seppe, Tuur, Victor en Yana

Activiteiten

Joro 1

Burchtkrant 1 van joro 1klik hier voor pdf

Joro 2

Burchtkrant 1 van joro 2klik hier voor pdf

Joro 3-4

Burchtkrant 1 van joro 3-4klik hier voor pdf

Joro 5

Burchtkrant 3 van joro 4klik hier voor pdf

Joro 6

Burchtkrant 1 van joro 6klik hier voor pdf

KNIM

Burchtkrant 1 van kNIMklik hier voor pdf

SJO

Burchtkrant 1 van SJOklik hier voor pdf

Aanmelden

Vul onderstaand formulier en wij zullen u burchtkrant vanaf nu via mail versturen.

Wegens een technisch probleem wordt u email-app geopend met de nodige gegevens. U moet alleen nog maar op verzenden klikken en u email-app terug sluiten, de rest is speciaal voor u al ingevuld. Onze excuses voor het ongemak.

Allerlei

affiche
affiche
affiche
affiche