burchtkrant

Hier kan je onze burchtkrant lezen.

download BK3

inleiding

Beste ouders en allerliefste leden

Het begint steeds warmer te worden, alles komt in bloei te staan en de bomen komen vol blaadjes. De lente is begonnen! Hierbij willen we graag zeggen dat we van start gaan met het derde, maar jammer genoeg ook het laatste trimester. Het einde komt wel stilletjes aan in zicht, maar we zullen nog talloze van super toffe activiteiten organiseren. Het tweede trimester hebben we, zoals elk jaar, zeer veel tijd gestoken in het jaarlijkse ouderfeest. De leden hebben dit echt fantastisch gedaan. Het was dan ook weer een zeer groot succes. Iedereen gaf het beste van zichzelf! Nogmaals dank hiervoor! Natuurlijk waren er ook nog andere super leuke activiteiten waarbij de leden zich volledig konden uitleven.

De grote activiteiten zijn voor dit derde trimester jammer genoeg alvast afgelast door het Coronavirus. Het Coronavirus heeft momenteel een flinke impact op de maatschappij waardoor alle KSA-activiteiten al zeker tot het einde van de paasvakantie zijn afgelast. Vele mensen en ook wij als KSA-ers passen ons snel aan de situatie aan, dus maak jullie maar klaar voor creatieve oplossingen van jullie begeleidingsploeg (zie bijv. op Facebook). Hierbij willen we dus wel zeggen dat alle grote activiteiten voor dit derde trimester zijn afgelast (zoals bijv. groepsreis), maar de activiteiten in je eigen leeftijdsgroep gaan van start van zodra de overheid ons hier toestemming voor geeft. We willen zeker nog even melden: zorg goed voor elkaar en help de mensen die het wat moeilijk hebben. STAY STRONG!!

Tijdens deze moeilijke tijd kunnen we jammer genoeg geen papieren versie van de Burchtkrant afgeven en rondbrengen bij jullie thuis (om niet-essentiële verplaatsingen te vermijden), maar jullie kunnen steeds alles in het oog houden op onze website. Hier kun je de Burchtkrant terug vinden en blijf je altijd op de hoogte van alle activiteiten zodat je er zeker geen zal missen. Ook vind je hier super veel knotsgekke foto’s van je zoon/dochter die genomen zijn tijdens de afgelopen activiteiten. Wij zijn ook zeer actief op sociale media. Zo zie je regelmatig berichten voorbij komen op Facebook en Instagram. Je kan ons altijd volgen als je meer posts van ons wilt zien verschijnen.

De lente is begonnen. Hierdoor wordt het steeds warmer en aangenamer buiten. Je kan je ondertussen dus perfect installeren op het terras mét de toffe Burchtkrant erbij. Hopelijk kijken jullie allemaal ook even hard uit naar het volgende trimester als wij én kunnen er toch nog wat activiteiten doorgaan. Wij hebben er al super veel zin in!

De leiding wenst jullie alvast een fijn derde trimester!

Veel kijk- en leesplezier!


Groetjes, De leiding
Elina, Elie, Lars B., Jitske, Bjarne, Mette, Bo, Britt, Lennerd, Niels, Jonas A., Kim, Anthe, Joppe, Antje, Jorbe, Giel, Siska, Tuur, Kamil, Lies, Luna, Seppe, Mats, Yana, Jonas H., Bart, Lars VD., Ine, Pieter, Jonas D. en Jolien.

activiteiten

joro 1

activiteit van joro 1klik hier voor pdf

joro 2

activiteit van joro 2klik hier voor pdf

joro 3

activiteit van joro 3klik hier voor pdf

joro 4

activiteit van joro 4klik hier voor pdf

joro 5-6

activiteit van joro 5-6klik hier voor pdf

knim

activiteit van knimklik hier voor pdf

sjo

activiteit van sjoklik hier voor pdf

allerlei