burchtkrant

Hier kan je onze burchtkrant lezen.

download BK2

inleiding

Beste ouders en leden

De dagen duren minder lang en langzaamaan wordt het steeds frisser. De dikke truien en jassen worden weer uit de kast gehaald. De winter staat voor de deur. Het eerste trimester is zeer goed verlopen en de leden hebben in dit trimester kennis kunnen maken met hun nieuwe leiding. Natuurlijk blijven we aan een goede groepssfeer werken, zodat deze optimaal wordt. Ook kijken we met KSA Minderhout terug op alweer een spetterend succes van Lucky Night. Dit was een feest waar iedereen nog lang over zal napraten.

De feestdagen komen stilletjes aan weer in zicht. Wij wensen jullie daarom alvast fijne feestdagen en een spetterend Nieuwjaar. Hopelijk kunnen we het jaar 2020 starten met vele goede voornemens. In de kerstvakantie zullen we ons kunnen opladen en daarna vliegen we helemaal in de volgende activiteiten:

We starten het nieuwe jaar met een mysterieuze vriendjesnamiddag. Bij deze activiteit mag iedereen al zijn vrienden en vriendinnen meebrengen naar de KSA, en neen, het is niet enkel voor KSA-leden! Deze activiteit zal doorgaan op 1 februari 2020. We kunnen zo eens laten zien hoe plezant het wel niet is bij KSA Minderhout aan iedereen die niet in de KSA zit. We maken er samen een fantastische namiddag van!

Daarna volgt het ouderfeest. Dit is zeker iets dat je niet mag missen, want ook dit jaar zullen we er met de leiding en leden alles aan doen om er een super editie van te maken. De datum die jullie hiervoor best vrijhouden is 7 maart 2020.

Tenslotte eindigen we op 28 maart 2020 met de paaseierenslag. Dan komen we bij jullie langs om paaseieren te verkopen. Natuurlijk hopen we weer op een groot succes hiervan!

Voor verdere info kunnen jullie terecht op de affiches die jullie verder in deze burchtkrant tegenkomen.

Je kan ook steeds informatie vinden op onze website (www.ksaminderhout.be). Hierop verschijnen de programma’s, de Burchtkrant, foto’s, … Ook informatie over de leiding kan je hier terugvinden. Dus neem zeker even de tijd om de website te verkennen.

We gaan jullie nu niet meer langer ophouden om eens door de Burchtkrant te bladeren. Wij wensen jullie nog eens super fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2020!

Veel kijk- en leesplezier!


Groetjes van de leiding!!!
Anthe, Antje, Bart, Bjarne, Bo, Britt, Elie, Elina, Giel, Ine, Jitske, Jolien, Jonas A, Jonas D, Jonas H, Joppe, Jorbe, Kamil, Kim, Lars VD, Lars B, Lennerd, Lies, Luna, Mats, Mette, Niels, Pieter, Seppe, Siska, Tuur, Yana en Zoë :)

activiteiten

joro 1

activiteit van joro 1klik hier voor pdf

joro 2

activiteit van joro 2klik hier voor pdf

joro 3

activiteit van joro 3klik hier voor pdf

joro 4

activiteit van joro 4klik hier voor pdf

joro 5-6

activiteit van joro 5-6klik hier voor pdf

knim

activiteit van knimklik hier voor pdf

sjo

activiteit van sjoklik hier voor pdf

allerlei